Trikrek élete :):):)

Trikrek élete :):):)

Épül az álmunk!:)

2016. november 14. - KoHoHeni

Sziasztok Skacok!

telek.jpgDöntöttünk. Belevágtunk. Papíroztunk és indul az építkezés. Bizony ám, mindenkinek lesz csodaszép szobája, sőt, idővel megígérjük, hogy az egész felső szint a tietek lehet!:)) - de azért a csajokkal vigyázzatok, mert a hálószobánk pechetekre pont a bejárati ajtó mellett lesz...:D:D.

Megvan az alaprajz, ha az időjárás is engedi, akkor már idén lehúzzák az alapot és jövő év második felében birtokba vehetjük a "kis" kuckónkat!!

Öröm, boldogság van, bár ez még számomra pontosan annyira felfoghatatlan, mint az, hogy 3-an vagytok a pocakomban:) 

Az idő is vészesen repül, 24 hetesek is elmúltatok. Ezt meg is ünnepeltük:)

Részt vettetek életetek első bulijában! Egy meglepetés születésnapi partyra voltunk hivatalosak a hétvégén és meg kell hagyni nagyon élveztétek. Az igazi jó kis falusi kaják, sütemény hegyek, na és a tánc... Bár sokszor már a levegőért kapkodva nyomtam, de igényeltétek:D Hihetetlen jó volt és titeket is elképesztően sokan szeretnek már most is:) Szerintem nem is tudtátok hova tenni azt a rengeteg érintést és simogatást amit a pocakomon át kaptatok:))) És akkora jófejek voltatok, hogy gyakorlatilag szinte mindenkinek bemutatkoztatok... Amikor valaki megsimogatta és próbáltam figyelmeztetni, hogy érezni fog titeket, már a mozdulatotok gyorsabb volt és mindenki örömébe hirtelen elkapta a kezét, hogy "úúrristeeen, rúgooottt, éérezzteeemmm!!!":D:D:D Aztán mondtam neki, hogy megmondja, hogy melyik fiú volt, akkor megsimogathatja megint....:D:D:D:D

A buli után pedig másnap rohantunk is tovább egy másik neves eseményre, egy másik születésnapra! Hiszen a nagypapátok ma lett 55 éves, és bár tegnap tartottuk, de ma kell átadnom az üzenetet: "BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNNAK AZ UNOKÁID IS!!!":))) Személyesen majd jövőre :D

Szóval ezt a szülinappal és óriási élményekkel dúsított hétvégét most ki kell pihennünk mert azért eléggé leamortizált. Persze a jó értelembe véve, mert semmi pénzért nem hagytam volna ki ezeket az eseményeket:) Így már családosan olyan más. Azt érzem, mintha mindent szeretnék nektek megmutatni, veletek megosztani, hogy mennyire jó is élni! Szóval még ráértek ugyan, de legkésőbb március elején megígérem, hogy beavatunk mindenbe titeket is!!:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://harompocaklako.blog.hu/api/trackback/id/tr5711959741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása