Trikrek élete :):):)

Trikrek élete :):):)

Ünnepek és 2016

2016. december 30. - KoHoHeni

Ha valaki egy évvel ezelőtt elmondta volna, hogy mennyi minden fog velünk történni 2016-ban, akkor lehet körberöhögöm, hogy ugyan már. Házasság, babÁK, építkezés?? Ha-ha.

Aztán eljött 2016. január első hete és az ágyban fekve meghoztuk a döntést. Házasodjunk össze. Jó, de mikor? És hogy? Hát, pénzünk nincs, tehát marad a szülők+tanú egy szép tavaszi napon, és esetleg utána egy ebéd valahol megoldás. Nyilván ez mindenki részéről kompromisszum, hiszen eléggé elrúgaszkodtunk a hetedhét országra szóló királylányos történettől. De akkor meg már legyenek ott a tesók+családjaik is, mert az meg milyen már ha ők nincsenek. És így szépen lassan elkezdett bővülni és bővülni és bővülni a kör. Mindenki 130%-osan odatette magát értünk, mindent elkövetett azért, hogy csak összejöjjön az a hetedhét országra szóló királylányos-királyfis nap. A család egy tökéletes csapatot alkotva fogott össze és szavak nélkül is mindenki tudta a helyét, szerepét, miben kell villantani, mi az ő eeskuvo.jpgrőssége. Igaz, voltak nehéz pillanatok is, de mégis kialakult minden, megköttettek a kompromisszumok és ráadásul úgy, hogy mindenki jól érezze magát... de elsősorban mi! És így történt, hogy kerek 3 hónap alatt, április 9-én örök hűséget fogadva egymásnak egy olyan 100 fős lagzit rittyentettünk, mely mai napig falutéma és örömkönnyeket csal a szemünkbe amikor a vendégek elkezdik mesélni a "úúú, és arra emlékszel...?" kezdetű mondatokkal élményekkel megtöltött pillanatokat:) Én pedig örömmel és boldogsággal gondolok arra, hogy egy igazi királylány lehettem külsőleg és belsőleg is a királyfim mellett:) 

14442794_10208581994799931_1444270487_n.jpgMajd nem is telt el sok idő és június közepén megtörtént a csoda. 3 apró lélek úgy döntött, hogy minket választ szüleinek. Ezért született a blog és minden egyes napunk veletek telik, minden gondolatunk körülöttetek forog 31 hete.

Néha örömkönnyekben úszva, néha a félelemtől rettegve, néha a fájdalomtól összegörnyedve, de mégis minden pillanatban csak arra vágyva, hogy itt legyetek már velünk és ne csak én, mint anya érezzelek titeket, hanem apaként az apukátok és a család összes tagja betölthesse az új szerepét az életetekben/tünkben nagyon várunk már fiúk, hogy a bolygón elfoglaljátok méltó helyeiteket!!!:)

telek.jpgÉs amikor már azt hittem, hogy ennyi csoda után már nincs tovább, akkor folytatódott a sor és ősszel aláírtuk a papírt, mely az leendő Komaság-Horváth rezidencia építésére vonatkozik.

Bizony, előre láthatóan 2017 őszét (jobb esetben nyár végét) már az új birodalmunkban tölthetjük. Egy csodaszépséges, méretileg pont ránk kalibrált, édes otthonba:)

 

És most, néhány nappal karácsony után 30het.jpgismét megállapítom, hogy ez az ünnep valami hihetetlen módon elrepült. Talán ez volt az első karácsony amikor nem égtem lázban, nem változott át egy csillogó-villogó giccslakássá a kecó. Hogy miért? Mert azt éreztem, hogy már nem magunkért akarom csinálni, hanem azt várom már mikor Aprajafalva is látja és érzi milyen ez. Értük szeretném átvarázsolni a lakást, az életünket és mindent.

Úgyhogy összegezve az elmúlt évet, azt hiszem, továbbra is csak annyit tudok mondani és üzenni mindenkinek, Nektek is Aprajafalva (majd egyszer ha elolvassátok:) ): Higgyétek el, az álmok valóra válnak csak erősen hinni kell bennük és KÜZDENI értük.

Bízom benne, hogy pont ilyen örömmel és boldogsággal fog folytatódni az életünk, mely olyan, mintha csak most kezdődne el:)

Bolodg új évet kívánunk mindenkinek!!!! H+Gy+Aprajafalva:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://harompocaklako.blog.hu/api/trackback/id/tr312084273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása