Trikrek élete :):):)

Trikrek élete :):):)

Menni vagy nem menni? Ez itt a kérdés...

2016. november 09. - KoHoHeni

Amikor 10 éves voltam, akkor titkon mindig arra vágytam, hogy egyszer 12 éves legyek, mert halálosan szerelmes voltam a felettünk lakó fiúba aki azt mondta, hogy majd akkor jár velem (te jó ég, milyen vicces belegondolni ezekbe utólag:D ) ha 12 éves leszek. Így alig vártam, hogy betöltsem, de persze addigra már kit érdekelt Ő, el is költözött, jöttek az újabb vágyak.. Bárcsak 14 lennék már, mert akkor nem kell többet az általánosba járni... Aztán bárcsak 18 lennék már, mert akkor végre lehetne tetoválásom!!! Micsoda vágyak... Semmi felelősség a vállamon és az volt a legnagyobb problémám, hogy melyik csávó hány éves és mikor lehet már tetoválásom.

Most pedig itt vagyok 31 éves fejjel és azt érzem, hogy összeroppanok a felelősség súlya alatt két okból is. Az egyik, hogy anya leszek/vagyok aki mostantól nem csak magáért felel, hanem egész Aprajafalváért, a családjáért is. A másik pont ebből adódik. Teljesen megborult az életünk és muszáj megteremtenünk azokat a körülményeket - elsősorban a lakásról beszélek -, ahol minden adott ahhoz, hogy boldogan éljünk és minden szempontból adott legyen az elkövetkezendő legalább 16-18 évre a környezeti feltétel: saját szobák, családi nappali, stbstb. Már több hónapja kutatjuk-keressük a megoldást, de valahogy mindig zsákuccában kötöttünk ki, egyszerűen ellehetetlenített helyzetben éreztük magunkat. Egészen tegnapig.

Történt, hogy "szembe sétált velünk" egy új lehetőség. Minden szempontból tökéletes megoldás, már ami az elképzelt kis leendő családi életünket érinti. Tökéletes mennyiségű alapterület, elosztás, szobák száma, szomszédok, utca, anyagi oldala is kivitelezhető.

És akkor most jön a DE. Ugyan Pest megyében található városról beszélünk, de valahogy mégse Budapest. Tudom, ha nincs az embernek pénze, akkor tudjon kötni kompromisszumokat, pláne mert az elmúlt pár hónap bebizonyította, hogy valóban NINCS MÁS LEHETŐSÉGÜNK.

Dönteni kell, az idő ketyeg és minden egyes másodpercében kikészülök a döntés súlyától. 99999 kérdésem van ezzel a változással kapcsolatban a fejemben amire nem találom a választ, de mellette meg 99999 érvem van, hogy miért kell belevágnunk.

Muszáj leszek rövidre zárni a helyzetet és nem agyalni tovább rajta, mert akárhányszor belegondolok mélyebben, újból betalálnak a terhesség adta stresszjelző tünetek, amitől meg teljesen legyengülök. (És már itt bőgök is, atya ég, mi jön még?!:D )

És érzem azt is, hogy most nektek sem jó skacok, mert tegnap reggel óta nonstop fent vagytok és össze-vissza rugdostok... A hasam keménysége miatt pedig simán téglát lehetne rajta törni. Érthető is, hisz az én gyomrom is azóta remeg, mióta érzem, hogy az idő fogy, ti nőttök, a lehetőséggel pedig élnünk kell. És merni lépni, változtatni és hinni abban, hogy jó döntést hozunk, hogy nektek is ez lesz a legjobb. Apukátok annyira bepörgött a helyzettől, hogy ha tehette volna, ő már a tegnap éjszakát is ott töltötte volna a jelenleg még csupasz építési telken....:))

Azt nem mondom, hogy újra 14 éves szerertnék lennék, mert nem. De ezeknek a felnőttes döntéseknek a súlyát visszacsökkenthetné az élet arra a szintre ami 14 évesen ért:) Sőt, szívem szerint most előadnám az anyukám által elmesélt életem legnagyobb hisztijét: a debreceni Arany Bika előtt sétáltunk és valami érthetetlen okból földre vágtam magam és övültve-ordítva csapkodtam magam a földhöz. Na most nagyjából megtenném megint, azzal a különbséggel, hogy a hisztim tárgya az lenne, hogy döntse el valaki helyettem hogyan tovább:)

A még rendelkezésemre álló idő 7 óra, az óra elindul most.....

A bejegyzés trackback címe:

https://harompocaklako.blog.hu/api/trackback/id/tr5911944497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása